- Z n ö v i t

Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Znövit - 2 juli 2009 18:44


Jag och min goda vän Matilda är förvånansvärt lika på många sätt och vis. Men ändock så olika. Fast vi brukar kunna lyckas kompensera varandraa olikheter rätt bra, som typ nyss när vi ringde varandra och igenom packningen (i know, så brudigt), hon packar allt för mycket och när hon gick igenom alla plagg hon tänk ha med sej så säger jag "Nämen favan deet behöveru ju ente ta me'rej" Och hon velar och tänker efter och kommer fram till "Nää det kanske jag inte behöver ändå..." *packar ur lite*


Själv packar jag allt för lite, och jag går igenom mina få plagg för Matilda och hon säger "Men vafan du måste ju ha me'rej det och det också!" Och jag tänker efter och velar och bah "Mhe ååh.. Jaa, joo sant.. Skulle vara bra.." *packar ner lite mer*


Perfect match liksom!


Idag promenerade jag och Pojkvän ner på stan, jag skrev ut biljetterna och växlade lite pengar och införskaffade de sista nödvändigheterna inför resan och sen satte vi oss längst ån och åt glass i solen, såå najs!

Sen promenerade jag hem och njöt av vädret och Uppsalas sommar dofter, som egentligen är rätt skabbiga men trotts allt Uppsala.

Typ, avgaser från bussarna, fisk-lukt från ån, gammal öl och spya från alkisar, då och då en bris av mat från en uteservering och har man tur kan en liten liten doft av en halvrutten blomma dyka upp.

Min kära lilla strad <3

 (visste ni förresten att Kiruna är typ världens största stad storleksmässigt? True story, lärt mej det när jag spelat TP med Matilda och TP ljuger aldrig! )


Inatt åker vi!


Peace! <3

Ovido - Quiz & Flashcards