- Z n ö v i t

Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Znövit - 11 juli 2009 19:19


Gett mej fan på att jag ska ha en "Vara-hemma-och-ta-det-lugnt-dag" såhär efter en vecka i Bulgarien och inte gå ut och festa och träffa massa folk.

Lättare sagt än gjort.

Aja, har tre veckor på mej att hänga i Uppsala med polers innan jag drar till medeltidsveckan!


Bjuder på några få bilder från Bulgarien!


 

Utsikten från Balkongen!


 

Jag jobbade faktiskt som fan för att få den lilla lilla färg jag fått hahaaa! "Hej jag heter Znövit och jag är född utan några som hellst hudpigment"


Drinkarna vi tänke fira Snart-åker-vi-hem med, men de var äckliga och till stor besvikelse.


Yhe, allt jag orkar pilla med for today.


Snart kommer Pojkvän hit och jag ser fram emot ett Omfg-vi-har-inte-setts-på-över-en-vecka-jag-har-saknat-dej-så-det-nästan-gjort-lite-ont-inombords-jag-vill-aldrig-mer-lämna-dej-eller-inte-på-ett-par-veckor-iallafall-knull.

  

Peace!

Av Znövit - 11 juli 2009 04:56


Här sitter jag och njuter av att frysa och dricka kranvatten.

Fan alltså, jag är hemma. <3

Kom hem för en dryg timme sedan, och jag är så jävla GLAD! Jag-är-hemma!

De sista dagarna i Bulgarien har mest varit jobbiga på grund av en känsla som faktiskt är helt ny för mej - Hemlängtan.

Jag har faktiskt aldrig någonsin haft hemlängtan förut, aldrig på riktigt. Jag har liksom aldrig haft något att längta hem till.


Är jävla trött men försöker mej på en kort summering av vad veckan i Bulgarien bjudit på:

Sol och bad! (Såklart, liksom. Vi bodde några hundra meter från havet, dock så höll jag mej till att endast bada i hotell-poolen. Inget fan af fiskar alltså. Dock så har jag stått på strandkanten och låtit vågorna slå mot mina fötter när Matilda badat) Sjuka utekvällar! (Liite för mycket tequila för Matildas del kanske hää-hää-hä) Galna Italienare! ( "What do you think of the name Stella?" "MAARCOOO!") Kackerlacka. (Dock bara en, som jag såg springa in under garderoben. Men en var more then enough.) Håriga äldre män i speedos. (Alltså vad-är-grejen? Ingen av särskillt bra fysik heller liksom. Never herd of rakhyvel åtminstonde? Gick runt och typ "Alltså snälla, -snälla- låt mej slippa SE!) Kycklingfilé. (Enda vi vågade äta, man kan fan aldrig lita på vad de där Bulgarierna får sitt kött ifrån.) Solbränna. (Där sprang jag runt och försökte leka het i mina nya bikinis trotts att jag påminnde om en stekt gris liksom, fail.)


Nog de viktigaste punkterna jag kommer på just nu.

Förövrigt så kännde jag mej som värsta coolingen när alla sprang runt och skrek om mina piercingar och skulle ta en massa kort på mej hela tiden och jag blev ständigt raggad på. Värst var nog när en av servitörerna på favoritmatstället helt odiskret kom fram och halv-viskade "You are very sexy" i mitt öra.


Nä, fyfan, nu ska jag sova i MIN säng.


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards