- Z n ö v i t

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Znövit - 23 juli 2009 17:15


På bussen hem såg jag min granne kliva på, en medelålders jehovastant med den gällaste och jobbigaste rösten jag någonsin hört, så jag gömde mej lite bakom människan framför mej för att hon inte skulle se mej. Hon satte sej några rader framför, gott, tänkte jag. Men nejnej, tanten ångrar sej och sätter sej så att hon sitter vänd mot mej, dock fortfarande längre fram. Jag hukade mej ner och försökte vara osynlig.

Sen hoppade jag av hållplatsen innan 'vår' hållplats och SPRANG som fan in i porten och lägenheten för att slippa eventuella konversationer.

Znövit = Trevligaste grannen ever ?


Igår hälsade jag på hos min far med familj för första gången sen.. Jul? Det var på tiden, vill säga.

Vi grillade (så som familjer gör), jag fick "kvalitetstid" med min lillasyster på 8 bast och gav henne två toppar jag haft liggandes hemma (så som systrar gör), min lillalillasyster på snart 2 var skitsöt och glad och skrek NANNANANNA vilket var ett tappert försök till att säga mitt namn (så som bebisar gör), jag satt och dog och drack alkoholhaltig dryck i bastun ett bra tag (så som finnar gör), på kvällningen satt jag, min far och hans sambo på balkongen och snackade skit och rökte ett bra tag (så som vuxna människor gör) och sen körde pappa in mej till stan (så som pappor gör).

En helt åkej dag med andra ord.


Idag när jag jobbade ringde farsan och sa att han hade något till mej, kanske glömt något tänkte jag. Han och familj dök upp utanför jobbet och.. Omg. Alltså Oh-my-god. Grejen dom hadde till mej alltså. Shit. Ohmygod. Ahmaghad. Alltså. *lite tårögd*

JAG FICK EN NY KAAAAMERAAAA AAAAAHHH!!!111onenoeone

Bara sådär liksom! Sprojlans ny alltså! KAMERA! 8,1 megapilar vettja, BARA FÖR ATT DE ÄR SÅ SNÄLLA LIKSOM <3<3<3

Typ, happiest day of my life eller nått.

Gooosh <3


Nu ska jag äta kycklingsallad.


Peace!


Ovido - Quiz & Flashcards