- Z n ö v i t

Alla inlägg under juli 2009

Av Znövit - 13 juli 2009 20:23


Från och med idag är Tandläkare = Horunge.

Jag var ju där idag va, och bah gjorde en vanlig koll. Visade sej att jag hade lite tandsten som skulle 'skrapas bort', och jag bah nämen det besväret behöveru ju ente göra, jag gillar tandsten alltså, let it be. Heh.

Men efter lite om och men så lyckades Hounge få mej att gå med på lite skrapande om jag fick lite bedövning först.

Sagt och gjort, hon kletade lite salva på tandköttet, sen petade hon med baksidan av skitvassapetgrejen på tandköttet och bah "Det häär gör väl inge ont va?" Och jag kände efter och märkte att något var fel.. Kände lite med tungan och upptäckte att HORUNGE försökta LURA mej!

Det var ju tamejfan ingen jävla bedövning, bara vanlig jävla flourgrej med banansmak!

AAAARGHAJKBFAFAAAAADSAAHORUNGEEEEEE!!


Horunge blev så 3gd när jag vänligt men bestämt förklarade att jag sett igenom hennes lilla spratt, jag må vara pussy men jag är tamigfan ingen lättlurad liten unge.

Nu hatar jag Horunge ännu mer än innan.


Peace till er iallafall. Men inte till Horungar.

Av Znövit - 12 juli 2009 22:16


Alltså, Dude wtf!

Jag brukar liksom gå runt och skryta om hur skönt det är att det knappt finns några mygg i Uppsala, bah "Uppsala = Myggfria staden, jag fick inte ett enda myggbett på hela förra sommarn!"

Men NU har det fan tagit hus i helvete och de jäklarna är tamejfan överallt! Vad är grejen? WHAT IS HAPPENING? Hörde att det tillochmed talats om på lokala nyheter, dethär med myggen.

Man vågar ju förfan knappt andas när man är utomhus för man är rädd att få minst fem stycken ner i halsen.


Nu är man ju jävla pepp på att sitta ute i park och festa till sent på natten, Not.


Springer runt och predikar om hur SKÖNT det är med kylan här i Sverige, för alltså, När jaag var i Bulgarien, så var det sååå vaarmt, asså så varmt att man dog, det var inte ens kallare i skuggan!

Men vet att om en vecka kommerj ag whina över kylan och byta till När jaag var i Bulgarien, så var det såå himla varmt och skönt heela tiden, det var inte ens kallt på natten!


När jaag var i Bulgarien liksom.


Tandläkartid imorn *ryser*

Kan hända att jag dör och då lär detta vara mitt sista inlägg i bloggen.

Känns som att jag borde skriva något fint i så fall.

Fast det gör jag ju ändå aldrig och man ska ju dö med stil och inte som en jävla rövslickare. Jag kör på att avsluta som jag alltid gör:


Peace!

Av Znövit - 11 juli 2009 19:19


Gett mej fan på att jag ska ha en "Vara-hemma-och-ta-det-lugnt-dag" såhär efter en vecka i Bulgarien och inte gå ut och festa och träffa massa folk.

Lättare sagt än gjort.

Aja, har tre veckor på mej att hänga i Uppsala med polers innan jag drar till medeltidsveckan!


Bjuder på några få bilder från Bulgarien!


 

Utsikten från Balkongen!


 

Jag jobbade faktiskt som fan för att få den lilla lilla färg jag fått hahaaa! "Hej jag heter Znövit och jag är född utan några som hellst hudpigment"


Drinkarna vi tänke fira Snart-åker-vi-hem med, men de var äckliga och till stor besvikelse.


Yhe, allt jag orkar pilla med for today.


Snart kommer Pojkvän hit och jag ser fram emot ett Omfg-vi-har-inte-setts-på-över-en-vecka-jag-har-saknat-dej-så-det-nästan-gjort-lite-ont-inombords-jag-vill-aldrig-mer-lämna-dej-eller-inte-på-ett-par-veckor-iallafall-knull.

  

Peace!

Av Znövit - 11 juli 2009 04:56


Här sitter jag och njuter av att frysa och dricka kranvatten.

Fan alltså, jag är hemma. <3

Kom hem för en dryg timme sedan, och jag är så jävla GLAD! Jag-är-hemma!

De sista dagarna i Bulgarien har mest varit jobbiga på grund av en känsla som faktiskt är helt ny för mej - Hemlängtan.

Jag har faktiskt aldrig någonsin haft hemlängtan förut, aldrig på riktigt. Jag har liksom aldrig haft något att längta hem till.


Är jävla trött men försöker mej på en kort summering av vad veckan i Bulgarien bjudit på:

Sol och bad! (Såklart, liksom. Vi bodde några hundra meter från havet, dock så höll jag mej till att endast bada i hotell-poolen. Inget fan af fiskar alltså. Dock så har jag stått på strandkanten och låtit vågorna slå mot mina fötter när Matilda badat) Sjuka utekvällar! (Liite för mycket tequila för Matildas del kanske hää-hää-hä) Galna Italienare! ( "What do you think of the name Stella?" "MAARCOOO!") Kackerlacka. (Dock bara en, som jag såg springa in under garderoben. Men en var more then enough.) Håriga äldre män i speedos. (Alltså vad-är-grejen? Ingen av särskillt bra fysik heller liksom. Never herd of rakhyvel åtminstonde? Gick runt och typ "Alltså snälla, -snälla- låt mej slippa SE!) Kycklingfilé. (Enda vi vågade äta, man kan fan aldrig lita på vad de där Bulgarierna får sitt kött ifrån.) Solbränna. (Där sprang jag runt och försökte leka het i mina nya bikinis trotts att jag påminnde om en stekt gris liksom, fail.)


Nog de viktigaste punkterna jag kommer på just nu.

Förövrigt så kännde jag mej som värsta coolingen när alla sprang runt och skrek om mina piercingar och skulle ta en massa kort på mej hela tiden och jag blev ständigt raggad på. Värst var nog när en av servitörerna på favoritmatstället helt odiskret kom fram och halv-viskade "You are very sexy" i mitt öra.


Nä, fyfan, nu ska jag sova i MIN säng.


Peace!

Av Znövit - 2 juli 2009 18:44


Jag och min goda vän Matilda är förvånansvärt lika på många sätt och vis. Men ändock så olika. Fast vi brukar kunna lyckas kompensera varandraa olikheter rätt bra, som typ nyss när vi ringde varandra och igenom packningen (i know, så brudigt), hon packar allt för mycket och när hon gick igenom alla plagg hon tänk ha med sej så säger jag "Nämen favan deet behöveru ju ente ta me'rej" Och hon velar och tänker efter och kommer fram till "Nää det kanske jag inte behöver ändå..." *packar ur lite*


Själv packar jag allt för lite, och jag går igenom mina få plagg för Matilda och hon säger "Men vafan du måste ju ha me'rej det och det också!" Och jag tänker efter och velar och bah "Mhe ååh.. Jaa, joo sant.. Skulle vara bra.." *packar ner lite mer*


Perfect match liksom!


Idag promenerade jag och Pojkvän ner på stan, jag skrev ut biljetterna och växlade lite pengar och införskaffade de sista nödvändigheterna inför resan och sen satte vi oss längst ån och åt glass i solen, såå najs!

Sen promenerade jag hem och njöt av vädret och Uppsalas sommar dofter, som egentligen är rätt skabbiga men trotts allt Uppsala.

Typ, avgaser från bussarna, fisk-lukt från ån, gammal öl och spya från alkisar, då och då en bris av mat från en uteservering och har man tur kan en liten liten doft av en halvrutten blomma dyka upp.

Min kära lilla strad <3

 (visste ni förresten att Kiruna är typ världens största stad storleksmässigt? True story, lärt mej det när jag spelat TP med Matilda och TP ljuger aldrig! )


Inatt åker vi!


Peace! <3

Av Znövit - 1 juli 2009 16:59


Ahmen idag berätta Matilda att hon läst nånstans att det kan finnas kackerlackor på hotellet vi ska bo på, men det är luugnt för de är ofarliga.

Ofarliga lixom.

Jag bah.

DIN MAMMA KAN VARA OFARLIG FUCKINGFUCKINGSFUCKINGFUCKYOUFEJS SKJIUBFHJASHJAAAAAAAAAAA KACKERLACKOOOOOOOOR!!!!!!111oneone


Hon rekomenderade att jag skulle köpa med mej insekts-spray.

Nån som vet om det funkar på kackerlackor? De är ju, som alla vet, av större förmat än de vanliga små kryp vi har här i Sverige.

Omg jag kommer dö. 


Sitter och lyssnar på Marie Mena, vi såg henne på Peace and Love och hon var lätt en av de bästa spelningarna, man satt och njöt och nästan ryste för hon sjöng så sjukt bra och hon var underbar på scen.

Så ah, eftersom att jag itne hört henne innan det ens så lyssnar jag på hennes musik nu eftersom att det var så bra, men det låter inte alls lika bra i mina högtalare som det gjorde nör hon stod där med sin blomma i håret och sjöng.

Och det är sällan jag tycker att musik låter bättre live faktiskt.


WhyyYyyyYYYYyyy

Can't you just hold meeEEee


Ikväll blire sitta i stadsparken och dricka öl med några vänner, jag älskar solen!


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards