- Z n ö v i t

Alla inlägg den 14 april 2009

Av Znövit - 14 april 2009 21:18


Jomen idag har man varit på ljusparty hemma hos Gabbe och Jossan.

Där bjöds på kaffe, kladdkakemuffins och skrikande ungar.

Diskutionerna handlade om kvadrametrar och hyror runtom i Sverige och vilken ljusdoft som skulle passa bäst i badrum respektive kök.


För att inte få allt för många vuxenpoäng hällde jag ner tre extra skedar socker i kaffet och frågade högljutt vart bärsen och brudarna var.

Två äldre damer tyckte inte om uttrycket 'brudar' och förklarade att ett glas vin till middagen kunde väl vara åkej, men att en så fin ung kvinna som jag skulle hälla i sej öl tre dagar i veckan gick över deras förstånd.

I mitt stilla sinne önskade jag att jag var en hejare på att fisa så att jag kunde trycka ut en riktig jävel framför ögonen på dem och sedan högljutt skratta för att allt visa dem, jävla feministsvin.


Någon försökte pracka på mej ett par faktiskt väldigt lockande och väldoftande glaskuleformade ljus som man la i en matchande skål.

Jag försökte skojja lite och sa att såntdär vågar man väl inte ha hemma när man har en inte allt för smart pojkvän som inte helt osannolikt skulle kunna ta sej en munsbit för att se om de smakade lika gott som de såg ut och doftade.

Då fick jag förlarat för mej att det faktiskt var barnsäkra ljus gjorda i vax och därför inte farliga att stoppa i munnen.

I en inte lika trevlig ton sa jag något om att jag ändå inte vill ha dina jävla ljus, sur över att hon inte ens fattat att det var ett skitroligt skämt.


Jaja, synd att klaga. Det var trevligt att träffa Gabbe och Jossan och deras urgulliga son L0verb0y Lukas.


Nu ska jag äta skitgod mat och vänta på pojkvän.


Ettlivtill uppdaterad, länk finns som vanligt i menyn till höger.


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards