- Z n ö v i t

Alla inlägg under maj 2009

Av Znövit - 24 maj 2009 17:20

Tänk om man kunde vara såndär

Som bah, äh fan, idag är jag lessen. *ringa upp kompis och beklaga sej* *kompis kommer över med pizza och servetter att gråta ut lite i* 

Eller bättre; *ringa upp den man är lessen på och beklaga sej* *den kommer över med en pizza och servetter att gråta ut lite i och reder ut*

Sen är det överstökat.


Men nej, nope, uh-uh, skulle inte tro det.

Här sitter man och känner sej lessen istället för att säga något, så som det alltid är. Kanske är extra svårt att beklaga sej när man inte riktigt kan säga specifikt vad men är lessen över. Utan mer lessen över situationen/livet/beslut/framtid. Allt på en gång?

Eller kanske extra jobbigt när man lixom vet att det inte spelar någon roll vad jag känner. Att ingen förändring kommer ske bara för att jag bryr mej.


Hrm.


Peace.

Av Znövit - 24 maj 2009 03:11


FOTSVETT! Mmm-MH!

Haft fötterna instängda i varma skor hela dagen, skulle kanske gjort smartast i att sova i dem oxå, för att slippa stanken.

Och man bah "Mhe, varför haru varma skor på'rej då!" Och jag typ "FÖR ATT DET ÄR MINA FAVVOSKOR ÅKEJ!"

Och jag kommer kuta runt i dem hela sommarn så fotsvetts-stanken lär bli en del av vardagen. Var hälsad!

Har varit en lång helg med massa masserande, och massa pengar. Kanske inte fullt så mycket pengar som jag hade önskat men, pengar. (jo jag gillar ju att klaga).

Fett skönt att vara hemma och veta att det är ett år kvar tills nästa gång. Alltså, jag hade gillar Birdie way mycket mer om det inte var för att man måste sova på ett golv.

Nu har jag dock sluppit golvet, men då i sista sekund lixom, och ångesten över att veta att jag kanske måste sova på golvet är inte att leka med.


Men fan första natten var AAAWSOOOME!

När det var dags att sova och golvet ropade och jag stod och högljutt beklagade mej så kom en Hemlig vän och förde mej och Carro till en hemlig källare, där vännen hade ett hemligt rum, med en stor, underbar, hemlig luftmadrass, med kuddar, täcken, lakan och gud vet vad, toalett, dusch, TV, playstation fanns även i rummet. Hemlig vän hade TILLOCHMED en lite fjärkontroll som man kunde släcka lampan med, så man slapp gå ur sängen för att släcka, FUCK YEA!

Jag sov som en gud.


Vilket jag ska göra nu oxå, sängen kallar!


Peace!

Av Znövit - 21 maj 2009 13:15


Är ju sådär skitpopulärt med modebloggar nu för tiden, och man vill ju inte vara sämre (eller så vill man bara ha fler läsare) så från och med nu ska jag försöka ha 'dagens outfit' någon/några gånger i veckan. Enjoy!


Skulle få jobba idag men blev inget ändå tyvärr, eller ja, ska ju till Birdie i helgen och vara massageflicka och få pengar för det. För de som inte vet vad Birdie är så är det ett stort lan som arrangeras här i Uppsala en gång om året.

Jobbet jag varit på i veckan är hos Carros far, där jag packar provrör och viker kartonger och tjänar bra.


Igår var jag ute och shoppade lite nya kläder, precis insett charmen med att gå i affärer och prova tusen kläder och komma hem med mer än man tänkt handla från början. Jackieboy gjorde mej sällskap och visade sej vara ett valdans bra shoppingcompany, detta skall utnyttjas!


Planerna inför sommarn blir fler och fler och fått mer pengar än förväntat, fett happy! Och det närmar sej nu, inte långt kvar tills Peace and Love nu!

Och nästa helg blir det hem till Mimmi, ååh så skööönt att komma iväääg!

Bort från ruttet Uppsala lixom.


Peace!



Dagens outfit!

Persikafärgat linne och svarta jeansleggins  - BikBok.

Grå mönstrad kjol  - H&M.

Svart midjebälte  - Gina Tricot

Peace halsband  - Punktshop sthlm

Smutsig spegel  - Pappa

Av Znövit - 20 maj 2009 07:55


Nu äre mycket alltså, fått jobba lite i veckan och får även jobba idag. Totally behöver pengarna så är verkligen tacksam, men måste ta ledigt från skola på eftermiddagar för att hinna.

Sen från imorgon kväll skall jag vara på Birdie, jag och Carro är 'massageflickorna' där och får fett med cash, så jävla värt. Är lite kul att vara där oxå, två i en lixom.


Känns så jävla skönt, nu vet jag att jag inte behöver oroa mej för pengar inför sommarn. Dock så måste jag ta tummen ur röv och skaffa jävla passet.


Nästa helg åker jag till Mimmin i Dalarna och hälsar på, saknat flickan! Var länge as hell nu alltså, och ska bli så jävla skönt att få komma bort från Uppsala om än bara för en liten stund. Skall träffa Lillebror på lördagen oxå, den helgen, för han konfirmerar sej och grejer. Present ska han få.


Hälla i mej kaffe och åka till skolan innan jobb, yey!


Peace!

Hrm

Av Znövit - 16 maj 2009 00:30


Under de senaste dagarna har jag inte varit fullt lika pigg och glad som jag annars varit sista tiden, men som sagt, ta vara upp uppsen för att orka downsen. Men jag orkar inte med en down nu, jag har ju planer >.<

Inte säker, men det känns liksom som att det är något som ligger och trycker i bröstet, som en dov dov känsla av ångest. Livrädd för att det ska bryta ut i en extrem panikångestattack, senast det hände (vilket var över ett år sen) så hamnade jag nästan på akut-psyk.

Åh. Jag hatar att vara såhär.


I övrigt så har dagen varit intensiv, skola, träna storstäda, brygga med folk, värstaste festen hos Onkel K och där blev jag så jävla trött så drog hem istället för krog sen som det egentligen var planerat.


Så nu är jag här. Med dendär känslan i bröstet. Är skiträdd verkligen, har inte kännt på dethär viset på lång tid. Alltså, åkej att jag är duktig på att må riktigt jävla dåligt, men riktig ångest har jag lixom inte längre. Är egentligen inte säker på om det är riktig ångest på g, och blir nog värre för att jag oroar mej.

Men jag är ändå rädd.


- Vad är det för likhet mellan Engla och Elgiganten?

-Cykel på köpet.


Peace.

Av Znövit - 13 maj 2009 22:21

"Hon är ju ändå PimpRonja lixom och hon har varit sjysst hela tiden fram tills nu, tänker inte vara långsint lixom"   -   "RONJA: 0705******"   -   "Idag spöade Ronja äckel---- *stort hjärta*!"   -   "Blonderade Ronjas hår idag, nu ser hon precis ut som den hobbysvenne hon egentligen är *hjärta*"   -   "PimpRonja krigar med ----- nu oxå"   -   "Tycker synd om Pimpen, hon har knas med sin morsa igen"   -   "OMG dissar Ronja mej? Jag ska knulla sönder henne!"

"Idag flyttar min krigare, kommer bli fett ensamt utan henne asså. Hon är ändå den jag kommit närmast här och vi har delat många sjuka stunder haha! VIll hennes bästa såklart.

Lycka till min favorit turkjävel!"


...är bara några utav raderna som skrivits till dej i min dagbok från Då.

Du var en part of mitt liv lixom, en av de bättre partarna.

Turkjäveln, veganfittan, Pimpen, krigaren, hobbysvennen.

Krigare bruden, du var en riktig jävla krigare!

Och det är så jag kommer minnas dej, som en krigare.

Med hemskt blonderat hår.


Vila i frid kompis, finns det en annan sida så ses vi kanske där.

- R O N J A - 1 2 8 -

Peace <3

Av Znövit - 13 maj 2009 10:47


Jag är trött - trotts att jag trotts allt lyckades få nästan fyra timmars sömn

Jag är hungrig - trotts att jag faktiskt åt satsigaste frullen

Jag har mensvärk - trotts att jag har skit p-stav och inte ens ska ha mens


Jävla trotts-dag det här.

Till råga på allt så bloggar jag från skolans jävla skitdator.

Jag som hatar att sitta i skolans bibliotek och använda skolans skitdatorer. Men måste fördriva tiden på något vis, nästa lektion börjar inte förns om tre timmar.

Fast jag ska vara duktig och träna, men mitt pass börjar inte förns om en timme.


Så här sitter jag, vid skolans jävla skitdator - trotts att jag hatar't.


Jag har en liten surprise surprise!

Jag skall skaffa ÄNNU en blogg! "Wtf, du har ju redan två stycken lixom!"

Yeah, men denna nya kommer vara mitt projektarbete till skolan! En typ 'kultur-blogg' skall det bli. Kanske inte så värst intressant för er att läsa,och det kommer ta ett tag innan den är aktuell.

Jag funderar dock på vad bloggen skall heta?

znovitskulturblogg.blogg.se låter så jäkla tråkigt.


Så om det är någon som känner att dom har ett roligt klatschigt namn att komma med så please tell! Vad som hellst, behöver bara vara ett ord som låter roligt eller så, behöver inte ha något med kultur att göra.

(Och om Anna känner för att leka med designen så får hon gärna göra det)


Näeh, tänk om man skulle ta och röra på sej snart. Funderar på att kika in hos Micke som har praktik på nån thairesturang nära gymmet. Kolla läget där lixom.


Namedroppa folks, i need er help lixom!


Peace!

Av Znövit - 11 maj 2009 16:48


Idag fick jag åka buss med Glada Bussgubben.

Glada Bussgubben är bäst.

För er som aldrig varit i Uppsala och fått åka med Glada Bussgubben så ska jag nu förklara varför han kallas som han gör.

Han är Glad.


Mycket glad. Till alla som går på bussen så ler han stoort och säger "Heej, Välkommen!" Och man känner  sej så himla välkommen! Och man kan inget annat än fånle tillbaks och pipa fram ett lyckligt "Tack!" och gå och sätta sej, fortfarande med fånigt leende och en känsla av lycka i bröstet. Och man skiter i att det är skitvarmt på bussen och man skiter i att tanten bakom en luktar bajs och man skiter i att det är långa bussköer och det känns som att man inte kommer någonstans, för man är bara så jävla glad.

Och man kan se honom le för sej själv i spegeln som är där ovanför chaffören, och man fortsätter le och le och le.

När man går av så säger han "Ha det så bra!" i högtalaren och vinkar i spegeln och man ler ÄNNU större och vinkar lyckligt tillbaks och nästan skuttar av bussen och fortsätter le ett bra tag till.


Jag blev inte ens fräsig när min skitjobbiga Jehovasvittnegranne med skitpipig och skitgäll röst prackade å mej sina jävla Jehovatidskrifter, utan log åt kärringen och tog emot.

Vilket jag ångrar nu, hon kanske tog det som en uppmuntran och kommer fortsätta pracka på mej helvetestidnignarna.


Men det skiter jag i just nu, jag vill fortsätta vara glad efter underbarar bussresan.


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards