- Z n ö v i t

Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Znövit - 16 augusti 2009 14:40


Igår var jag med la famailj hela dagen och vi åkte till vänner ute på landet.

De har varit vänner till familja sedan innan jag föddes och som yngre tillbrangades tämligen många lödagar där. Minns ännu hur det kändes att vara där som barn, de har en stor gård med en massa djur och det fanns alltid nya ställen att upptäcka och nya lekar att komma på. Favoitstället var ladan, där kunde man komma på hur många lekar som hellst. (oftast lekte vi att vi var bönder och hade en massa hästar, orginellt liksom).


Nu hade jag inte varit där på säkert en två år, och got to say, att inte mycket har förändrats. Barnen är lite äldre och de har nu för tiden riktiga hästar man kan leka med, men annars var det samma gamla mysiga stämning som alltid.


Efter att ha spenderat hela dagen där åkte vi hem till pappa och bastade. High five för finska farsa med bastu hemma!


Imorgon skall jag till läkare, har varit onstant skitförkyld i nästan en och en halv vecka. Svininfluensa liksom? Hörde nyss värsta skräck storien om en snubbe i tjugoårsåldern som ligger i såndär respiratos på akademiska för att han hostat sönder sina lungor av svininfluensan. Han kommer säkerligen aldrig kunna röka i hela sitt liv! Big no-no, måste kolla upp innan det might är försent. I do it for my cigaretter <3


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards