- Z n ö v i t

Alla inlägg under juni 2009

Av Znövit - 15 juni 2009 13:01


Tänka sej va, att idag vaknade jag av att Lillebror hade en jävla massa ljud för sej. Sen efter ett tag kom han fram och bah, "Syrran, ska jag diska?" jag slog såklart förvånat upp ögonen och kisade mot honom för att se om han var seriös. Och ja jäklar, det var han ju! Så haan diskade, mycket disk var det också, efter att jag lagat mat igår. Sen kikade jag mot soffan och såg att en jävla massa ljuden var att han bäddat iordning soffan efter sej.

 Jag har en bra Lillebror.

Sen gjorde han iordning kaffe åt mej och nu håller han på duka fram till frukost. Såhär bortskämd har jag inte varit på år och dar!


*känner sej som värsta prinsessen och njuter av stunden*


Peace!

Av Znövit - 14 juni 2009 14:40


Men jag gillar att whina. Min grej.


Snart ska jag åka och plocka upp Lillebror på stationen, yhää.

Vädret ser itne ut att bjuda på någon longboard åkning.

HAh, igår när jag satt på bussen påväg till Matilda så gick det förbi någon utanför med ett svart paraply som det stod "Vilket jävla väder" på. Jag dog lite av skratt inombors.

Jag rakpermanentade Matildas hår. Sen 3gde hon mej i Monopol.


Idag lyssnar jag på gamla låtar med Eminem, han är typ, såå cooool!


Peace!

Av Znövit - 13 juni 2009 14:50

*känner för att dö lite*

Sa jag något om pengaångest? Vill ha så mycket att jag nästan börjar gråta.

Hrm

Av Znövit - 13 juni 2009 14:04


Borde ha som policy att jag ska skriva åtminstonde nånting varje dag så att det inte tar flera dar innan jag skriver något igen. Blir något av en ond cirkel, har man missat en dag så blir det jobbigare att skriva nästa dag.

För då känns det som att man måste ha något bra att skriva.


Jaja.

Idag är jag dålig människa och röker inomhus. Har inte gjort det påå.. Lång tid. Alltså flera månader lång tid. Jag unnar mej själv lite såhär på bakfyllan.

Gårdagen var fett lyckad, när vi först kom till Etage så kände jag lite småångest över att det var fjärde jävla gången på fyra veckor som jag var där. Men sen visade det sej att den underbara trubadurduon Suroful skulle spela på övervångingen! (Hmm, kom på nu att jag lär kunna skriva om dom i min kulturblogg sen)

Både jag och Pojkvän blev upptvingade på scen och jag fick deras nedrans mikrofon upptryckt i ansiktet både två och tre gånger fast jag hatar att sjunga. Sen blev det stipp-tävling och stå på stolen och hoppa i takt till musiken de sista låtarna! Hade aaskul!

Gick och la oss efter klockan fem på natten. Gratisfylla också, den skyller jag på Hultan och Onkel K.

High five för gratisfylla.


På tal om gratis så har jag extrem pengaångest inför sommarn, jag har inte råd med allt jag behöver ha råd med. Kuk.


Imorgon kommer älskade Lillebror och han stannar några dagar. Longboarden ska han ta med sej, Iihihihi, det är så jävla kul att åka longboard!


Försöka vakna till lite nu kanske, om ett  tag skall jag åka till Gottsunda och kika på när Pojkvän och hans parkourgäng skall ha en liten upvisning.


Peacce!

Av Znövit - 9 juni 2009 23:15


Även denna dag slutade något spontant.


Här satt jag va, hela förmiddan med nästanångest över att inte ha något att göra på hela dan. Talade man lite med Hultan som bah, "Ahme kom hem till mej och hjälp mej städa så bjuder jag på pizza." och jag typ jomen varför inte, jag gillar ju pizza.

Men istället för städ blev det en och två och fem stycken öl och pizza och en massa röka och lite guitar hero (som jag dagen till äre rockade på) och ner på staden och spela biljard (vilket jag dagen till ära som vanligt totalt sög på, aldrig mer biljard) tillsammans med Onkel K, Carro och Concept. Nerdans trevligt.


Nu är jag hemma och väntas på att Pojkvän skall anlända med sin nya upphittade cykel, knulla och sova och sen gå till skolan imorn för en temadag med temat "Sex och samlevnad", kan ju bli jävla intressant, för såntdär vet jag ju ingenting om, endast nitton år gammal som jag är.


Peace!

Av Znövit - 9 juni 2009 15:05


Jo, jag är något av en bög som älskar att sitta och göra patetiska fejsbok tester. Men denhär var fan underbar.

"Naej nu är det kört lixom."



Tänkte säga att jag brännde tänderna på kaffet men det är nog inte helt sant. Men det blev varmt, iallafal.l


Peace!

Av Znövit - 9 juni 2009 14:38


"va snällt o skriva att du ska va otrogen i bloggen o din kille kan läsa de"

Från annonym.

En kommentar jag fick på inlägget "Storstessarn" och jag lolade mej nästan halvt till döds.

Jag utgår från att kommentaren är från någon som heter något i stil med Sara, är ca 16 år och från landet. Det tog ett tag innan jag fattade vad fan hon menade men efter att ha läst igenom inlägget ett par gånger så fattade jag att hon måste syfta på stycket där jag skrev något om att jag ska åka jordenr runt och ha sex med exotiska män och sen skilja mej från min man när jag är typ 40+.


NåntingistilmedSaraca16årfrånLandet, jag kan inte minnas att jag skrev något om att jag ska gifta mej med min nuvarande pojkvän överhuvudtaget? Eeasy lixom, det har knappt gått ett halvår sedan vi blev tillsammans igen (eller är det mer än ett halvår? ) och jag är glad om vi ens klarar ett år tillsammans. Nej, jag är inte pessimist, jag är realist.

Jag vet inte vad du harför naiv syn på kärleken.


Åkej, misstolka mej inte, nu lät det nästan som att jag är fett skeptisk mot mej och pojkvän här och så är inte fallet.

Vi har det faktiskt väldigt bra, vi blir lixom bara bättre hela tiden och kommer varandra närmare för var dag som går. Och jag är fortfarande sådär patetiskt jobbigt kär att jag nästan blir generad när han ger en komplimang eller att jag ibland inte kan bjuda riktigt på mej själv för man vill ju inte att han ska tro att man är helt körd. Och jag tycker fortfarande att han är snyggast i världen och jag ler fortfarande fånigt på offentliga platser om jag tänker på något roligt/gulligt han gjort. (jag bjuder på gaynessen baby)


Men hur kär jag än är så är inte jag den som planerar hela mitt liv efter en människa som är viktig för mej nu, för jag är medveten om hur många  oplanerade twists man kommer gå igenom och min framtid är för mej viktigare än kärlek. (Ptja, skulle det nu vara så att vi faktiskt fortfarande är tillsammans när jag planerar att leva mitt liv så får jag ju såklart se till att göra plats för honom med där och då, men det planerar jag inte nu, lixom)


NåntingistilmedSaraca16årfrånLandet, tack för att du förgyllde min dag med din naivitet.


Peace!


Av Znövit - 8 juni 2009 23:50


Något jag trodde skulle bli en kaffe på stan med Carro och Onkel K slutade med en kabebtallrik med enbart K, och när vi käkat klart och började röra oss från kebabhaket till Uppsalas enda fik med rökrum så stannar han upp och tycker att "Hey, vi kan väl gå på bio?" och jag typ "Haah sånt har väl förfan inte jag råd med!" och han typ "Nä, men det har jag *blinka med ena ögat*" "Öööh... Eeeh.. Bio alltså? Haah, ptjaa varför inte..."

Lite spontant sådär.

Änglar och Demoner såg vi på, inte min typ av film vanligtvis men den var faktist förvånansvärt bra! Tack bästaste K!


Och nu till något jag är bra på; börja med något bra och avsluta med något dåligt.


När jag sedan satt och väntade på bussen hem så dök en pojke jag brukar kalla BögBlondochFjorton upp. Han är egentligen straight och sjutton, dock blond.

Han såg ut som skit och sa att han hade bråkat med sin mor och dragit hemifrån och nu letade han efter min bror. Jag talade såklart om för honom att han är barnslig, patetiskt, dumihuvudet och att jag hade stor lust att fimpa ciggen i ögat på honom.


Om min bror hade varit här nu så hade jag klöst och rivit sönder honom och slagit honom och skrikit åt honom och tryckt gafflar i låren på honom.

Tjåre, han är dum ihuvudet och kanske en av Sveriges största idioter, och förstöra sitt eget liv får han väl fan göra bäst faan han vill. Men att han ska på och börja pajja för andra är fan inte åkej. Jag tror inte att han fattar att han påverkar kidsen som hänger med honom. Jävlakukas vad jag vill slå sönder honom just nu.


*ta djupt anetag*

Ska göra iordning lite te till mej och pojkvän, som förövrigt har gett sej på att cykla hit vilket är en bit, och sen försöka lugna ner mej lite.


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards