- Z n ö v i t

Alla inlägg under juni 2009

Av Znövit - 8 juni 2009 17:01


"Tja, Znövit, Storstressarn!"

Virrigaste dagen med hur mycket som hellst att göra, bla; hämta pass, köpa linser, synkoll för körkort (blev tillsagd att aldrig någonsin sätta mej bakom en ratt utan linser eller glasögon, och jag typ, klart som fan jag inte kommer göra, jag tar mej tamejfan knappt till busshållplatsen utan dem), äta med Peter, fylla på busskort, solat ochsåvidare. Och allt inom loppet av ungefär en och en halv timme, who!


Nu känner jag mej duktig och skall snart njuta av en takeaway kaffe i då-ochdå-solen tillsammans med Carro och Onkel K.


Jag och klasskamrat talade lite om framtid och vuxenliv idag. Hur kommer ditt liv se ut om femton år? Låt säga att min morgonrutin kommer vara att gå upp, sätta på kaffe och duka fram frukost, väcka mina barn och se till att de får på sej kläder och äter, hämta in tidningen åt min man och sedan skjutsa barn till dagis och skola.

 För de flesta låter det säkert som rena mardrömmen och många har säkert svurit på att aldrig sluta upp på det viset. Men jag kan tamigfan inte tänka mej något underbarare liv än det och det känns som att jag inte kommer kunna vara ordentligt lycklig förns jag kommit dit.


Well, efter några år av svenssoness och för mycket trygghet så kommer jag nog fet-tröttna, så när mina barn blivit stora och flyttat hemifrån så kommer jag åka en jordenruntresa och ha sex med exotiska män och sedan skilja mej från maken som säkerligen lagt på sej lite under åren oxå och börja knulla småpojkar istället. Ah.


Förresten så gjorde jag dendäringa hårförlängningen igår, är cepesnyggt, men ni får inte se, för min kamera är stulen!


Peace!

Av Znövit - 8 juni 2009 01:19


I fredags var jag hemma hos Carro på studentmottagning.

Jag tycker om att vara hemma hos Carro.

Trotts att det var stimmigt och fullt av folk jag inte kände där så kände jag mej inte obekväm eller i vägen eller jobbig, vilket jag vanligtvis alltid gör när jag är hemma hos folk som bor kvar hos sina päron.


Ända sedan barnsben så har kompisars föräldrar bestämt sej för att hata mej, för att jag var något av en "busig" unge. Hade man lekt på gården med en vän och sedan skulle gå hem till denne och leka istället och man fick vänta i dörren medans vännen sprang in och frågade föräldrar om lov att släppa in mej så fick jag stänigt höra Nej. Inte idag. Och en timme senare så kunde jag se från mitt eget fönster in till vännens fönster att den då satt och lekte tillsammans med en annan kompis som tydligen fick komma in och leka.


Sedan kom mellan och högstdiet och jag var den enda som rökte och söp öppet och hade piercignar och en massa smink och sönderfärgat hår, självklart blev polare förbjudna att hänga med mej av deras föräldrar(och självklart så ville folk hänga med mej ännu mer för att det var förbjudet). Och pojkvänners päron ska vi inte ens tala om, de har sagt diverse hemska saker rakt i ansiktet till mej om att deras söner ska då rakt inte vara ihop med något jävla luder.

Jo man tackar.


Detta har såklart resulterat till att jag byggt upp någon form av föräldra-fobi och har skitsvårt för att vara hemma hos andra, även om de tillochmed har FF. Det blir nästan alltid så att jag trycker upp mej i ett hörn i nån soffa och piper ut ohörbara svar ifall polaren frågar något och jag känner mej obekväm och i vägen.


Därför tycker jag om att vara hemma hos Carro. För hemma hos Carro är jag oxå hemma och jag vet att bägge hennes föräldrar (som är skillda och bor med respektive sambos) tycker mycket om mej och jag har flertalet gånger bjudits över på middagar, brännboll med familjen eller tillochmed åka ut på båtutflyckt. Dock så har jag av gammal vana nästan alltid sagt nej, trotts att jag vet att jag är mer än välkommen. Jag har svårt att slappna av lixom.


Aja, nog babblat om min föräldra-nojja, nu ska jag tamigfan sova.


Peace!

Av Znövit - 5 juni 2009 13:08


FÖÖÖR NI HAR TAGIT STUDEEENTEEEN FÖR NI HAR TAGIT STUDEENTEEN FÖR NI HAR TAGIT STUDEEEEENTEEE-EEEN!

Shala-lala-lalaaaa.

 Grattis till alla som tar studenten idag, vänner som främlingar! Ni förtjänare.

Om ett år är det min tur ;)


Skall på Carros studentmottagning idag och sen får man se vart äventyret tar oss. Från början var min plan att hänga i stadsparken tillsammans med alla packade studenter all night long precis som jag gjorde förra året, men tyvärr bjuder inte vädret på sådana roligheter, så får se vad det blir.


Själv har jag en vecka kvar till sommarlovet, men det blir mest teaterlek sista veckan och kan bli riktigt kul. Sen om några veckor bär det av till Peace and Love! Vilka ska dit?


På söndag (tror jag) så skall jag göra hårförlängning oxå mm-mh! Tack Jossan för att du hjälper mej!


Peace!

Av Znövit - 3 juni 2009 17:09


Nu har det gått ett par dagar sedan jag skrev igen, tänkte bara skriva av lite vad jag pysslat med.


Som ett riktigt bra avslut efteren skön helg i Dlarna så täffade jag upp Pojkvän och Jackieboy och satt utanför en skola i närheten och drack öl och snackade skit in till sent på natten, riktigt mysigt!


I måndags jobbade jag lite igen hos Carros far, sedan åkte jag till Matilda och vi stte oss på en filt på en gräsmatta och bjäbbasde ett tag, vi har varit borta båda två och inte kunnat setts så mycket senaste tiden så vi hade en del att ta ikapp.


Igår, tisdag, varjag i skolan, sen gick jag äntligen och skaffade jävla passet, såg ut som ett jävla fittmongo på bilden såklart men kände att jag inte riktigt orkade bry mej. Sen bjöd Micke på kinamat, mumsfillibabba!

Sen hem till Jackieboy och kolla på film tillsammans med honom och pojkvän.


Ptja, och idag har jag bara varit hemma med Pojkvän och varit kär och gullig, skönt med en day off utana tt behöva göra nånting.

Skulle ha varit i skolan men när klockan ringde hade jag knappt sovit tre timmar och hade helt sjukt ont i magen så tog ledigt.

Har magsår på g igen, hoppas det går över..


Ja, det var allt för mej just nu, hoppas era liv leker lika fint som mitt gör just nu!


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards