- Z n ö v i t

Alla inlägg den 1 mars 2010

Av Znövit - 1 mars 2010 20:32


Ingen extremsmärta har slagit mej ännu, från implantaten. Man förväntar sej ju att världens jävla skit pain skall komma men nejdå, gör knappt ont alls faktiskt. Det stramar när jag rör på armarna men annars äre lugnt. Nu börjar det dock känans som att det är fyllt med vätska som liksom är kallt och rör på sej när jag rör på mej. Obehagligt.


Når inte att tvätta själv heller, eller, når gör jag men gör ont som fan för då jäklar stramar det. Tur att man känner folk i huset man bor i, bara att plinga på och be om hjälp!


Fikat med Jack och Annika idag. Annika är så bra, vi ska åka på West Coast Riot festivalen, och jag åker ju för att jag vill se Rise Against, och det visade sej idag att Annika inte ens hört dom. Då frågade jag såklart varför hon åker dit, och hon svarade "Jamen du ville ju att jag skulle med, så jag åker med!" haha! That's the spirit!


Första avsnittet av nya säsongen med Erik och Mackan idag <3 de är så jävla roliga! Och den här säsongen har en timmes avsnitt istället för en halvtimmes! Jag gillar't!


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards