- Z n ö v i t

Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Znövit - 2 mars 2010 19:53


Tänkte lägga mej för längesen egentligen, som sagt inte sovit något i natt, men fick veta att en kompis kommer vara med i ett TV program om några minuter (femman, Dating in the dark, tänker inte avslöja vem det är dock) så ska kura ihop mej i sängen och kolla på det och sen ska jag sova skiten ur kudden.


Peace!

Av Znövit - 2 mars 2010 14:24


Och in kommer två män som ska kolla grejer i min lägenhet. Läskigt. Här sitter jag och äter liksom. Hoppas dom gör det fort..


Alla i klassen fick varsin ros av svenskaläraren idag för det var sista lektionen, det var sött tyckte jag. Alla är asglada över att svenskan är över men jag är nästan lite ledsen, svenska är utan tvekan mitt favoritämne (bortsett från teater) och jag tycker om läraren (fast alla andra hatar henne). Känns som att hon lärt mej sjukt mycket i mitt skrivande, även om hon är aning brysk ibland. Gäller att käfta tillbaks bara.


Äta klart och ner på stan och möta Matilda och Jack. Vankas fika tror jag.


Peace!

Av Znövit - 2 mars 2010 06:22


Efter att ha (försökt, då det är svårt att ligga på rygg) legat och vridid och vänt på mej hela natten, kollat klockan och räknat timmar, försökt tvinga mej själv att somna, vänt igen och fått panik tills jag märkte att det bara var en timme kvar tills jag skulle upp, satte jag på TVn istället. Tonerna jag hör är introt på en mycket välbekant låt och plötsligt satt jag käpprakt upp och skrattade och tjöt.

Sen gjorde jag en kopp te.




Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards