- Z n ö v i t

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Znövit - 31 mars 2010 17:58


Ååh min mamma ringde nyss och berättade att hon var tvungen att avliva sin lilla chiwawa bebis igår! Lillalilla vovve och mamma bara grät och sa att hon skulle ringa upp senare. Liten, det började med att hon ramlade ner frå soffan rätt rejält och fick hjärnskakning och en stor stor bula i huvudet. Och bulan la sej inte och hon kunde inte balansera när hon gick efter det, det var som att hon inte såg vart hon gick, bara snubblade fram. Sen nu sista dagarna kunde hon inte gå alls, mamma åkte till veterinär och det visade sej att lillen även hade några små missbildnignar sedan födsel. Stackars lilla vovve och stackars mamma, hon hade sett fram emot att få hunden i över två år och blev ju såklart kär i den på en gång.

Hon tycker så mycket om djur min mor.


Jag blev lite tårögd här.


 

Angelina bebis.


Jack kom hit idag med en cola och ett påskägg, världens bästa Jack! Blev på bra bättre humör efter att ha kräkts hela antten. Bara kräkts en gång idag och ser det som ett bra tecken, firar med att gå ut och dricka öl med Andrea som kom hem från KINA igår! (COOOOLT).


Peace!


Av Znövit - 31 mars 2010 11:06


Skum kväll igår, hade sista föreställningen och sen följde Ace med till mej och hängde och jag mådde hur bra som hellst. En kvart efter att Ace gått kastade jag mej över toalettstolen och hängde där i fyra timmar innan jag lyckades sova. Vaknade på natten och satt där i tre timmar till. Blä.

Är jobbigt att kräkas så mycket >.<


Aja, jag är iallafall ganska säker på att jag har magkatarr nu, har ju haft ont ett tag. Ner till Apotek imorn och köpa medicin.


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards