- Z n ö v i t

Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Znövit - 19 mars 2010 12:54


Ibland dagdrömmer jag. Om att kanske bli påkörd av en bil eller få ett stort piano i huvudet. Inte så jag dör, bara så jag bryter lite och får väldigt ont och får ligga på sjukhus länge och sen kanske sitta lite i rullstol. Då kan ingen ställa krav, då behöver jag inte vara duktig och sköta något, och då tycker alla synd om mej och tar hand om mej. Och då mår jag dåligt över att ha ont istället för ångest över allt annat.


Snön smälter nu. Jag ser på den lite som Hitler. Och vattenpölarna är blodet. Vill gärna hoppa lite i dom, men vill inte smutsa ner mina kläder med äckel.


Snartsnart kommer Cissi.


Peace!

Av Znövit - 19 mars 2010 08:56


Egentligen är jag ledig på fredagar, men jag går upp tidigt ändå och går till solan för att vara med på ett foto. Foto till en plansch till projektarbetet som ännu är kvar.

Har varit med och skådespelat i tre projektarbeten, men fortfarande inte haft något själv. Men det är lugnt, går man komvux behöver man inte ha betyg i det.


Idag kommer Cissi hit. Stannar helgen. Ser fram emot det mycket, även om det kanske inte blir alkohol.

På måndagkväll kommer Jack hit och hjälper mej med en engelska uppsatts, på tisdag kommer förra kontaktperson Hanna hit och hjälper mej städa och dricka te och kanske plugga, på onsdag komer antagligen TBFIEH hit och vi ska båda plugga. Och på fredag går jag och klasskompis FettoJohanna och sätter oss i bibliotek och pluggar.

Tack vänner.


Peace!


Ovido - Quiz & Flashcards