- Z n ö v i t

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Znövit - 26 mars 2010 16:43


Jag har bott ensam och skött min egen inhandling i nu två och ett halvt år. Och här om dagen var nog första gången som jag faktiskt tog mej en titt på kvittot efter att ha handlat, och första gången jag upptäckte, att POTATIS är SKITBILLIGT! Ohmyfuckinggod vad billigt det är! Så nu har jag bestämt att jag ska leva på potatis. Kokt potatis, stekt potatis, hasselbackpotatis, potatisgratäng, klyftpotatis. Herregud vad mycket potatis jag kommer äta! Fatta många skor jag kommer kunna köpa för alla pengar jag sparar!


Thank god för potatis!


Peace!

Av Znövit - 26 mars 2010 10:45


Well. Då har man varit och sett en opare alltså. Det var väl.. Intressant. Men hade förväntat mej att det skulle vara mycket mäktigare och pampigare än vad det var. Well well.


Dricker te, ska snart ner på stan och möta Fettot utanför Carolina rediviva för en pluggdejt. Idag ska jag faktiskt bara sitta och läsa en bok. Måste skriva recension senare. Ikväll pluggdejt med Hanna. Sen kanske ut med TBFIEH och Cherif, men ska ha teaterrrep hela dan imorn och på söndag och får inte vara bakis.

Får se hur det löser sej!


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards