- Z n ö v i t

Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Znövit - 19 mars 2009 14:43


Näe. Idag är en lite sämre dag jämfört med alla bra dagar som varit.

Riktigt dålig start på dagen må jag säga.

Känner mej inte så pepp right now. Funderar dock på om jag ska orka åka och träna, tänkte görat imorn men vi har stdiedag då och då tänker jag tamigtusan sova.


Bra grej som hänt idag är iaf att jag talade med skolsystern, och hon ska tala med studierektorer och syos och grejer om att jag bara ska plugga halvtid. Alltså, bara gå några få kurser och totalt skita i resten och sedan inte officiellt ta studenten men ändå ha betyg i några få ämnen.


Om detta går igenom så kommer jag bli en lycklig människa. Jag klarar fan inte av skola, jag är inte byggd för att plugga.

Så, då får jag själv välja vilka mnen jag vill gå. Och fortfarande få studiebidrag.

När jag kommit in i rutinen lite, den eventuellt nya alltså, så ska jag försöka fixa nått jobb. Vadsomhellst, fucking diska eller lager eller whatever.


Fan vad jag hoppas, måste dock tala med tian och hoppas på att de och soc tycker att det låter bra oxå. Kan hända att de misstycker..

Har ju redan funderat på att hoppa av skolan tusen gånger. Men det känns som att om det blir såhär så behöver jag inte överväga det längre för då kommer det ju inte vara så jobbigt.


Hm. Nu ska jag pilla lite på mitt hemliga projekt, sen lämna tillbaks en film på ica och sen överväga dendär träningen.


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards