- Z n ö v i t

Alla inlägg under mars 2010

Av Znövit - 24 mars 2010 15:33


NU HAR JAG GODKÄNNT I ENGELSKA A FYFAN VAD GLAD JAG ÄÄÄÄR!! Hade aldrig klarat det utan Jack, tack brooo!

Fanfanfan vad glad jag är. Men det är bara början på allt som måste göras, men det känns ändå som en liten knuff i rätt riktning så att säga.

Ikväll kommer Matilda hit och då ska jag börja skriva på repotaget om Tove Jansson som jag en gång i tiden var aspepp på men som nu får mej att vilja spy.


Peace!

Av Znövit - 24 mars 2010 09:42


Nu är det soligt, det klagar jag inte på men whaat's up med väädret? Hänger inte med.


Slapp nättgäst ändå! Då nättgästen som blivit placerad här inte våga sova utan sina kompisar. Mest skönt för mej, var livrädd för att det skulle vara nån dryg som inte vågar tala så det blir sådär awkward.


Haft problem med min mage senaste typ två veckorna. Har ont och blir grymt svullen. Funderar på om jag okså gått och blivit sådär känslig för mjölk som det är så inne att vara nu? Hoppas inte, tycker inte om domdär laktosfria eller soja grejerna :(


Sidney Samson – Riverside - Original Mix


Peace.

Av Znövit - 23 mars 2010 15:24


Just nu exprimenterar jag med mitt hår. Har alltid velat ha lockigt hår, tycker det är så sjukt fint. Och mitt hår börjar bli nån decimeter eller två nu, så jag tänkte att det är ju värt ett försök. Så nu sitter jag med hårspolar i hela huvudet och ser ut som ett fittmongo och hoppas att det inte bli dunderfail.


Idag har jag varit hos tandläkaren och nu har jag mer ont i munnen än innan jag gick dit. Jäveln har flyttat upp hela tandköttet för att plasta in tandrötterna, tydligen. Min emalj är så fucked up efter år av ätstörningar att jag måste ha plastlager för att tänderna inte ska gå sönder.


Senare till skolan och se på gästspel teater grejen och se vem som ska få den stora äran att tillbringa natten på min obekväma bäddsoffa, spännande!


 

Bild från förra veckan.

Vad gör du när du gråter? Jag impulsfärgar håret lila fast jag inte vill. Självderstruktiv?


Peace!

Av Znövit - 22 mars 2010 19:12


Egentligen skulle jag plugga med Hanna imorn men nu blev det tydligen ändrade planer. Tydligen kommer det en teatergrup och gästspelar på skolan på kvällen och de i gruppen behöver sovplatser, så jag offrar min ganska obekväma bäddsoffa till en av dessa. Spännande, hoppas bara att jag inte får hit nån torr och stel brud. (fri tolkning på mina val av uttryck).


Jenny och Jack gassar i solen med picknick på hemligt ställe.

  Jag och Cissi var precis lika bakfulla och glada som vi ser ut.


Peace!

Av Znövit - 22 mars 2010 09:47


Har haft en grymt rolig helge med Cissin! Det har varit spontanfylla med vita björnar och picknick på ett hemligt ställe långt uppe och snabbmat och män som bajsar på gatan och städat och massa andra bra saker. Allt blir extra lite bra när man är med Cissi.


Nu är det ny vecka, den här veckan kommer vara pluggveckan. Det börjar med engelska uppsatts som Jack hjälper mej med ikväll.


What's up med vädret btw? I lördags kunde man ta av sej jackan och igår gick man genom snöstorm och nu äre sol igen. Han är bra rolig, dendär vädret.


Peace!

Av Znövit - 19 mars 2010 12:54


Ibland dagdrömmer jag. Om att kanske bli påkörd av en bil eller få ett stort piano i huvudet. Inte så jag dör, bara så jag bryter lite och får väldigt ont och får ligga på sjukhus länge och sen kanske sitta lite i rullstol. Då kan ingen ställa krav, då behöver jag inte vara duktig och sköta något, och då tycker alla synd om mej och tar hand om mej. Och då mår jag dåligt över att ha ont istället för ångest över allt annat.


Snön smälter nu. Jag ser på den lite som Hitler. Och vattenpölarna är blodet. Vill gärna hoppa lite i dom, men vill inte smutsa ner mina kläder med äckel.


Snartsnart kommer Cissi.


Peace!

Av Znövit - 19 mars 2010 08:56


Egentligen är jag ledig på fredagar, men jag går upp tidigt ändå och går till solan för att vara med på ett foto. Foto till en plansch till projektarbetet som ännu är kvar.

Har varit med och skådespelat i tre projektarbeten, men fortfarande inte haft något själv. Men det är lugnt, går man komvux behöver man inte ha betyg i det.


Idag kommer Cissi hit. Stannar helgen. Ser fram emot det mycket, även om det kanske inte blir alkohol.

På måndagkväll kommer Jack hit och hjälper mej med en engelska uppsatts, på tisdag kommer förra kontaktperson Hanna hit och hjälper mej städa och dricka te och kanske plugga, på onsdag komer antagligen TBFIEH hit och vi ska båda plugga. Och på fredag går jag och klasskompis FettoJohanna och sätter oss i bibliotek och pluggar.

Tack vänner.


Peace!


Av Znövit - 18 mars 2010 16:51


Modspecial!


Implantat. Som ni ser så läker den ena bättre än den adnra. Men han kommer ikapp snart, den andra!


  Tatuering.  Stjärnorna är på bröstet (nej jag har inte en svart prick på min nipple på riktigt, paint, sucker) och texten på underarmen. Taraxacum Vulagre betyder maskros på Latin. Jag gillar maskrosor.


  Scarifications. Stjärnorna på magen, de syns inte så bra på bilden. Peacemärket på vaden. Försövrigt väldigt svårt att få en bra bild tagen på baksidan av vaden kan jag säga.


Sen har jag ju en nedrans massa piercingar i ansiktet och töjda öron.


Peace!

Ovido - Quiz & Flashcards