- Z n ö v i t

Alla inlägg under mars 2009

Av Znövit - 14 mars 2009 13:48


Tvätta är kanske inte det roligaste som finns, men det är bäst när aalla kläder är tvättade och man kan välja viilka som hellst som man vill ha på sej sen! BÄST!

Skall tvätta hela dagen, wooho! Ska passa på att städa en massa samtidigt. Jag och städa alltså.

 Har bestämt mej för att göra mej av med så mycket grejer som möjligt. Har så himlans mycket skräp som jag inte behöver egentligen men inte har hjärta att kasta :P

Men nu skall det ut !


Igår var det lite fest hemma hos Jack, spelade drinking-games och lekte med världens coolaste bok. De flesta blev rätt påverkade av alkoholen, dock inte jag så jag slapp bakfylla, yeahy!

Ikväll ska jag eventuellt på korridorsfest. Intressant, första helgen på... Ptja, LÅNG tid, som jag går på fest på både fredag och lördag och inte krogen.

Coolt coolt. Ont om pengar (A)


I sommar har jag och Matilda bestämt oss för att vi skall ut och resa lite i Sverige. Typ åka till Göteborg nån helg, kanske Malmö eller nått och sen antagligen åka förbi Köpenhamn oxå.

Men Matilda tycker inte att detta är nog, nänä, HON tycker att vi ska tågluffa i Europa!

Alltså, jag får hemlängtan om jag åker till Dalarna över en helg, hur i hela fridens namn ska jag klara av 22 dagar och inte ens vara i Sverige?!

Jah, vi ska diskutera saken lite mer och jag ska överväga. Jag älskar äventyr, men jag föredrar att hålla mej inom Sveriges ramar.

Och det kostar ju pengar.


Nä, nu ska jag vara lodis och gå till ica utan strumpor, alla par jag har tvättas just nu höhöö.


Peace!

Av Znövit - 12 mars 2009 23:07


Kära bloggläsare!

Dagen började väldigt bra.

Sen gick jag jag upp..


Skämt åsido.

Nä, inte världens bästa start på dagen. Väldigt jobba irritationsmoment förstörde mitt goda humör och av de dåliga tecknen (tecknet) att dömma så utgick jag från att det skulle bli en helvetesdag.

Men vindarna vänder! (oooss åt saaamma håååll...)

Träffade min Tuggadbejb in the matsal in the skool, han hängde med mej ner på stan på ett litet ärende och sedan hem till mej.

Här lagade han ris med currysås till oss och, hör och häpna, lät mej klippa hans hår!

JAG HAR KLIPPT TUGGADS HÅR! Jag har klippt Tuggads hår!

Detta är en stor, stor dag för mej. Lyckan sitter ute i tåspetsarna, åh gud, jag har klippt Tuggads hår!


Och så stilig han blev pojken, efter att jag klippt honom! Han hade ju tillochmed ett ansikte där under lejonmanen, ett faktiskt ganska välskapt ansikte. Ganska.

Nejfan, så jävla coolt. Jag har klippt Tuggads hår.


Jag såg på honom med stora ögon och ett lyckligt leende i säkert en timme. Han blev nog lite irriterad av det, men jag kunde inte sluta!

Och nu är Mauri min Mauri påväg hit vilket gör denna underbara dag komplett!


Peace!


(Förresten, bara för att hoppas på att jag lyckas göra er lite nyfikna, så pillar jag lite på ett ytterst hemligt projekt just nu som ingen i hela världen vet om. Den ni, nu blev ni allt sugna va? )

Av Znövit - 11 mars 2009 21:28


En lång dag proppfull med bra saker!

Floppande tjockisdvärgar, fincigg, fjärilsmakaroner, varma bestick och portugisiskt gästspel på Reginateatern.

Grymt bra dag.

 Gästspelet är kanske det bästa jag sett någonsin. Bortset från mina favorit Jauvetare såklart.

Älskar exprementiell teater, blir så jävla inspirerad av det och får mej att känna att det faktiskt kan vara lite kul att gå teaterlinje.


Nu har vi bokat onsdagar som officiel teater-dag. Iaf de onsdagar vi kan så skall vi gå och kolla på någon form av teater. Eftersom att vi går teaterlinjen så får vi gå på stadsteatern hur mycket vi vill gratis och blir ofta inbjudna till Reginateatern.

Synd att inte utnyttja det lixom!


Näfan. Livet flyter på. Jag känner mej glad, trotts att humöret må skifta lite, men jag mår fortfarande bra. Jag är pepp och aktiv. Fattas bara att jag skulle sköta skolan något bättre och passa på att plugga ikapp lite smått medans jag har glöden för det. Hm. Det är ju så tråkigt..


Lite fint väder nu skulle vara pricken över i´t. Eller grädden på moset. Körsäret i drinken. Sätta lite prägel i vardagen (?!). Och så vidare.

Lägg gärna till egna skitdåliga svenska ordspråk för 'det där lilla extra'.


Peace!

Av Znövit - 11 mars 2009 08:47


När klockan ringer på morgonen och det är meningen att man skall kliva upp, äta lite frukost, göra sej iordning och åka till skolan så tar jag en minut på mej innan jag bestämmer mej för om jag faktiskt ska gå upp.

Jag ställer mej frågan; "Är det värt det?"

Att gå upp alltså. Lämna värmen under täcket och det skulle ju vara så sjukt skönt att sova nån timme till.. Och vi har ju bara engelska på morgonen hmmh..

Oftast kommer jag fram till svaret; "Nej, det är det inte."

Och lägger mej för att somna om under det varma täcket, hellst med en varm Mauri där.


Ja, idag har jag iallafall varit utomordentligt duktig och gått upp pch är redo att åka till skolan redan på första lektionen, guldstjärna till duktiga Znövit!


Näfan, gå till bussen nu då. Yepp. För jag är så duktig.

Och idag äre onsdag. Och kanske lite öl.

Teater ska jag gå på.

Mmh.


Peace.

Av Znövit - 10 mars 2009 18:05


Just nu känner jag att jag springer runt och är irriterad mest hela tiden. Nästan söker efter saker att klaga på eller anledningar till att tjafsa.

Bitterfittan Znövit.


Jag skyller på vädret. ALLT är vädrets fel. Och det suger ju, hur ska jag kunna konfrontera eventuella vädergudar för att få ut min ilska? Bah.

Känns som att det är precis tvärtom för hur det varit senaste veckorna, när jag bara velat sitta inne och göra ingenting och varit nöjd med det.

Nu vill jag uut och göra saker, träffa folk, festa festa festa hela tiden och vara glad. Eventuellt göra en kullerbytta tillochmed.


Men nää nä, det tycker inte vädret. Och då är jag sur. Sur sur sur!

Gif sol >.<

Känner mej rastlös, uttråkad och understimulerad.

Blah.


Nu ska jag äta. Tacos. Mums!


Peace!

Av Znövit - 8 mars 2009 02:07


Cuttingen gick sjuukt bra! Jag är så stolt över mej själv!

Först var jag såklart cepecepe nervös och var säker på att jag antagligen skulle dö, svimma eller spy.

Men när vi (jag och Mauri) kom fram till studion och träffade Pierre, som gjorde scarificationen, så blev jag fett lungt och nervositeten rann av mej och sen gick det bra.


Det gjorde ont, hell yeah it did!

Det kändes typ som att någon tog en tre centimeter lång skalpell och tryckte ner i köttet och drog låångsamt och djupt och jag kände hur huden delade på sej.

Egentligen var det en pytteliten skalpell och han skar inte mer än tre millimeter in i huden. Men ändå,


Men för att byta samtalsämne.

Jag sitter här och försöker torka bort alla jävla tårar som rinner från mina ögon som just nu rinner som vattenkranar och jag är sur.

Var ute på stan ett tag men började må cepedåligt, så jag drog till donken och käka lite och sen till bussen.

Vid bussen började jag plötsligt spy och jag kände mej helt drogad och höll på svimma och shit, skitobehagligt! Och en jävla moderatäckelgubbe började slita i mej och skrek att jag var full och blev helt galen, jag försökte såklart förklara att så är inte fallet men det var svårt när jag spydde och allt var svart för ögonen för mej och han slet i mej.


Sen när bussen kom stod han och berättade för schaffisen att jag inte borde få åka med för jag var full (han sa ordet full minst femtio gånger) och att jag skulle spy ner bussen typ. Jag var inte ens full! Inte ens lite!

Aja, fick åka med bussen iaf och gubbjäveln satte sej mittemot mej och kollade surt hela resan. Jag höll typ andan för att inte börja böla framför honom jävla as.


Bröt ihop så fort jag gick av bussen och nu har jag snart grinat konstant i en timme. Känner mej riktigt jävla dålig just nu och vill bara lägge mej ner och sova bort skiten men måste vara vaken i minst en timme till vilket känns rätt surt.


Failad kväll.


Peace.

Av Znövit - 7 mars 2009 11:00


Jepp. Nervös. Nervositeten håller på äta upp mej och jag skakar och kallsvetts och känner för att dö.

Och ställer mej frågan: Varför gör jag dethär mot mej själv?

Svar: Det är så värt det.

Det är verkligen så jäävla värt det.

Har velat det aslänge nu!


Tänk att du är liten och önskade dej en speciell sak i julklapp.

Men du fick den inte, och blev skitlessen och fortsatte drömma om din leksak.

Sen, får dud en av pappa när du fyller ååår!

Skulle du itne bli glad då va? Något du verkligen velat ha som du äntligen fick?

Så känns det. Bara det att min leksak gör ont. Och jag får betala för den själv.

Men det är så värt det.


Peace.

Av Znövit - 6 mars 2009 19:23


Ni vet när man kommer på något man är rädd för? Typ höjder eller sprutor eller whatever. Och när man tänker på det eller är nära det så sugs magen in och man mår illa och blir skitnervös och vill dö?

Förstår ni vad jag menar då?


Så får jag varje gång jag tänker på imorgon.

För imorgon skall jag göra min första scarification fuck yeah.

Jag jag är så nervös att jag känner för att dö.

Exhalterad och nervös på samma gång.


Önska mej lycka till!


Peace.

Ovido - Quiz & Flashcards